Pizza uit de pan met gegrilde groenten en basilicum

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • 15 gram verse basilicum fijngehakt
  • 2 tenen verse knoflook geraspt
  • 6 el olijfolie + een beetje extra voor het bakken
  • 1/2 aubergine in dunne plakken
  • 2 puntpaprika’s verschillende kleuren, in de lengte door de helft gesneden
  • 125 gram kastanjechampignons gehalveerd
  • 125 gram trostomaatjes gehalveerd
  • 6 el tomatenblokjes
  • peper
  • zout
  • 1 bol buffelmozzarella in plakken

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 210 graden, wanneer mogelijk op de grillstand.
  • Meng de basilicum en knoflook met de olijfolie.
  • Verdeel alle gesneden groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de basilicum-knoflookolie erover. Schuif in de oven voor 8-10 minuten.
  • Wanneer de groenten klaar zijn (als ze een mooi kleurtje hebben); verdeel 3 el tomatenblokjes over elke wrap. Verdeel daarna de mozzarella over de wraps en vervolgens ook de gegrilde groenten.
  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak in een paar minuten de pizza’s op middelhoog vuur krokant.