Befanini Biscotti Recipe

Als je vandaag de Driekoningen viert, dan hoop ik dat la Befana goed voor je was! Als eerbetoon aan La Befana, bekijk dit eenvoudige en traditionele zandkoekbiscotti-recept dat wij Italianen Befanini graag noemen.

Ingrediënten:

4 kopjes bloem
1 kop suiker
1 kopje zachte boter
1/4 kopje melk
The Zest of 1 Lemon
5 eieren
1/2 theelepel bakpoeder
1 snufje zout
2 eetlepels rum
Gekleurde hagelslag voor decoratie

Beschrijving:

Meng de suiker en eieren tot het dik wordt.
Voeg de bloem, boter, melk, zout, bakpoeder, citroenschil en rum toe.
Combineer alle ingrediënten tot je een soepel deeg krijgt.
Laat het deeg ongeveer 40 minuten in de koelkast staan.
Verwarm je oven voor op 350 F en rol het deeg uit.
Snijd het deeg in verschillende vormen naar keuze met behulp van cookie cutters.
Plaats koekjes op een bebloemde en beboterde bakplaat en bestrijk ze met wat eidooier.
Strooi de koekjes en bak ze gedurende 15 minuten.
Laat ze helemaal koken en geniet ervan!