To be of nog tot be

Het leven bestaat uit verschillende onderdelen die ik leuk vindt. Maar de meerderheid sloopt mij dagelijks en zorgt ervoor dat Ik nagenoeg niets kan.

Vanaf vandaag ga ik regelmatig mijn verhaal schrijven. Zowel de leuke als minder leuke gebeurtenissen komen voorbij.

Muziek is een belangrijke bezigheid voor mij. Toch gebeurt het steeds vaker dat ik dit niet kan uitvoeren door conversie. Mijn hersenen en lichaam werken dan tegen en dat betekent dat ik bank moet hangen om de pijn te verzachten. Je kunt je wel voorstellen dat andere activiteiten dan helemaal hopeloos zijn.

Dit betekent voor mij ook dat de dagelijkse dingen moeilijk gaan. Toch moet ik wel in beweging blijven om te voorkomen dat ik richting rolstoel ga. Dat is het vervolg als ik passief wordt.

Vandaag is mijn motto….. Geniet van het leven zolang het nog kan!