Het gevecht met PTSS en Conversie (Deel XXII)

ptssHet is weer een tijd geleden dat ik iets heb geschreven. Vaak heeft het bij mij te maken met mijn toestand. De laatste paar weken is alles niet zo best. Vergoedingen zitten te snel aan het maximum, therapien die niet door kunnen gaan. Zo kan ik heel veel opnoemen wat bij mij nieuwe en bestaande conversies oproepen en ik zeer prikkelbaar ben voor mijn omgeving. Gelukkig gaat het wat beter met Het Twentse Collectief. Veel artiesten willen zich toevoegen aan de lijst van gebruikers en de sponsoren/adverteerders hebben hun weg ook gevonden door samenwerking van derde partijen. Het begint dus langzaam op gang te komen.

Nu maar afwachten of mijn interne opname nog kan doorgaan doordat ik bepaalde zaken niet kan bijwonen. De komende week zal daar wel over beslist worden door de raad der wijzen.