Het gevecht met PTSS en Conversie (Deel XXI – Therapie)

delicatoEr zijn Langzamerhand maar twee dingen die ik op dit moment nog kan doen. Althans het gaat met veel moeite. Muziek maken is een bewezen therapie die ik veelvuldig uitoefen. Schrijven produceren en uitbrengen van tracks en het maken van mixen die veelvuldig over de hele wereld uitgezonden worden op radio stations. Daarnaast schrijf ik stukken voor Nederlandse en Italiaanse bladen over eten en muziek. Jammer genoeg gaat dit behoorlijk langzaam maar het is een manier om mijn lichaam rustig te krijgen en stress van mij af te schrijven.

Vandaag ben ik ook begonnen om de recepten die ik op de Facebook pagina Delicato plaats en schrijf in het Nederlands te vertalen. Ik ga dus 5 bundels uitbrengen die mijn Nederlandse fans het water uit de mond zal gaan lopen.

Als laatste kan ik nog wat huishoudelijke taken doen zolang het niet te veel is want mijn hersenen slaan wel heel snel op tilt. Wat u kan in 1 uur daar heb ik bijna 1 dag voor nodig en daar hebben mijn hersenen geen zijn in.

Dit alles is voorlopig een therapie voor mij omdat ik weet dat ik in  December 2015 opgenomen ga worden bij #Altrecht om aan mijn ziekte te werken. Hopelijk levert het wat op, maar uitgangspunt is stabiliseren. Alles wat er meer mee genezen wordt is dan mooi meegenomen.

In de toekomst wil ik namelijk mensen gaan doceren in muziek producties en schrijven van stukken.

Dit lijkt weinig, maar onderliggende activiteiten zijn veelvuldig. Als ik dat kan ben ik al tevreden al is het maar vrijwilligerswerk. En als het betaald wordt is het mooi meegenomen.

Voorlopig is het even genoeg…. binnenkort krijgen jullie meer nieuws / informatie op mijn blog en zal ik ook wat vlog’s gaan maken.