Het gevecht met PTSS en Conversie (Deel XIV) Eerste dag thuis

Vandaag ben ik begonnen aan mijn eerste dag thuis na 5 weken in de Eikenboom te Zeist te hebben gezeten. Vol energie ben ik vroeg opgestaan zoals het bij een “normaal” mens hoort.
Ik heb gisteren de mededeling gekregen dat ik voor een periode van zes maanden mag terug mag komen welke tevens een voor traject heeft tot de opname start. Daarna volg nog een nazorg periode.

Lekker rustig heb ik mijn bak koffie naar binnen gewerkt met een heerlijk peukje. Eigenlijk mis ik het ochtend ritueel van de Donut al maar het is gewoon wat anders nu ik in huis ben. Een beetje stofzuigen en dweilen staat nu op het programma om toch het gevoel van therapie vast te houden. vervolgens zal ik gaan proberen verschillende technieken en therapien te doen om me prettig te blijven voelen. Jullie zullen zondag wel vernemen wat het is geworden vandaag en morgen. Ik ga morgen namelijk lekker chillend op stap met mijn vrouw. Een prettige dag allemaal.